Köksmontering

kok-header
HG Snickeri & Byggservice vill ge dig möjligheten att finna idéer och visa de områden vi arbetar inom. Därför har vi skapat dessa sidor där ni får se monteringen av ett kök från grunden.

Så här jobbar vi

Vi börjar med att riva upp golvet. Därefter lägger vi isolering och följer upp med vattenburen golvvärme. Vi lägger klinkers närmast diskbänken för att få ett slitstarkt arbetsområde. Kant i kant lägger vi ett vackert parkettgolv i lönn.

Timmerväggarna riktar vi upp, liksom taket. Vi öppnar upp en mellanvägg för att ge mer ljus och utrymme åt det nya köket och matplatsen. Därefter drar vi in el.

Den infällda belysningen över matbordet ger ett varmt och stämningsfullt ljus och är kopplad till dimmer för att alltid ge den rätta ljusstyrkan.

Furutaket tar vi bort och ersätter med ett vitt tak som inte tar uppmärksamheten från ekluckorna och parketten.

Golvdesign – Spännande och praktiska golv?

Här har vi tagit fram parkettens skönhet med ask och en inramning av ek. Framför diskbänken har vi klätt med klinkers i ett härligt mönster.

På detta vis får vi en slitstark golvyta där man oftast tappar saker; glas, bestick etc. Golvet blir även tåligt mot vatten.

Ljussättning

Med rätt ljussättning i ert kök uppnår ni den där lilla extra känslan av kvalitet. Ljuset lyfter fram detaljer och det fina hantverket lyser igenom.

Vi jobbar gärna med halogenbelysning som ger ett behagligt och dekorativt ljus.

Genom att samarbeta med de bästa inom el och ljus försöker vi uppnå era önskemål och skapa en lösning som passar just ert kök.

Referensarbeten

 

Bad & Duschrum Köksmontering Golv & Trappor Byggservice
Gjöco Golvabia Uzin Nordsjö CodeX